Asztali sörcsapolók

hogy mindig legyen hideg sör a vendég előtt

Gyakori kérdések

Hol lehet megnézni, megvásárolni a Sör Gömböt és a Sör Zsiráfot?

Termékeinket üzetünkben (Debrecen, Kossuth u. 55., Tel: 52-417714, 30-9430307) lehet megtekinteni és megvásárolni. Amennyiben webáruházunkban választotta ki az Önnek tetsző modelt, úgy egyeztetés után futárszolgálattal is vállalunk kiszállítás az Önök részére. A webáruházban szereplő árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák.

Félek, hogy a vendégek felborítják a Sör Gömböt vagy a Zsiráfot és balesetet okoz.

Mindkét termék úgy lett tervezve, hogy biztosan álljon a talpán. Ha véletlenül mégis felborítanák a készülékek nem tartalmaznak üveg alkatrészeket ami sérülést okozhatna.

Meddig marad hideg a sör a Zsiráfban?

A Sör Zsiráfban felhasznált anyagoknak nagyon jó a hőszigetelő tulajdonságuk. A tapasztalatok szerint egy 2.5 literes Sör Zsiráfban lévő sör 10 percenként melegszik 1 fokot. Átlagosan egy 3-4 fős társaság 30 perc alatt fogyaszt el ennyi sört, tehát ennyi idő alatt a melegedés nem rontja az ital élvezeti értékét. Nagyon nagy melegben külső hűtő kabátkával lehet biztosítani, hogy utolsó csepp sör is kellemes, hűs állapotban legyen kicspolva a vendég asztalán.

Hogy marad hideg a sör a Sör Gömbben?

A Sör Gömbben egy felső belemerülő jégtartály (a sör és a jég közvetlenül nem érintkezik) biztosítja a sör hidegen tartását a melegebb időben is. Így a 3 liter sör utolsó cseppjét is kellemes, hűs hőmérsékleten lehet a pohárba csapolni.

A sörön kívül más ital is tölthető Sör Gömbbe illetve Zsiráfba?

Természetesen nem csak sör tölthető ezekbe a készülékekbe. Bármilyen más szeszes- vagy üdítőital csapolására alkalmas, akár partykon, rendezvényeken is.

Mennyi idő alatt térül meg a Sör Gömbbe és Zsiráfba befektetett pénz?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Sör Gömböt vagy Zsiráfot rendelő asztaltársaságban 20-30 százalékkal magasabb a sörfogyasztás. Egy közepes forgalmú vendéglátó helyen 5-10 darab beszerzése már 1-2 hónap alatt megtérülhet.

Szeretnék saját tervezésű sörcsapolót rendelni. Ez lehetséges?

Jelenleg több mint 10 féle terméket kínálunk amit a közeljövőben meg szeretnénk duplázni. Minden terméken több helyen elhelyezhető az Ön cégének logoja, reklámja. Amennyiben azonban Ön teljesen egyedi tervezésű asztali sörcsapolót szeretne, ez is lehetséges. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Az egyedi tervezés esetén a minimális rendelési mennyiség 300 darab. 


online pharmacy